Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Open Monumentendag Maastricht

Maastricht

Maastricht is de Tweede Monumentenstad van ons land en tevens de geboortestad van Victor de Stuers, de grondlegger van de Monumentenzorg in Nederland. Verwacht dit jaar een breed programma van ‘Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen’, het thema van de komende Open Monumentendag.

Contact

Diverse Locaties in Maastricht
Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bekijk het volledige programma

De stichting Open Monumentendag Maastricht organiseert jaarlijks het Open Monumenten weekend en geeft daarbij de Maastrichtse invulling aan het landelijke thema. Dit jaar is dat thema 'Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen'.

De Open Monumentendag biedt een podium om de burgers van de stad en bezoekers in verbinding te brengen met het waardevolle culturele erfgoed van Maastricht. 

Uitgelicht
Duik in een boeiend programma vol hoogtepunten tijdens de Open Monumentendagen 2024 in Maastricht. Verbinding wordt bij veel activiteiten gelegd, maar er is meer. Rondleidingen door historische panden en langs interessante routes, exposities en culturele evenementen. Er is voor ieder wat wils. Ontdek het rijke erfgoed van Maastricht op een unieke en meeslepende manier. Bekijk hier enkele thema's van de niet te missen activiteiten die je kunt verwachten tijdens dit bijzondere evenement.

Locatie