High-end patisserie en heerlijk lokaal gebak.
Peter Lemmens begon ruim 40 jaar geleden zijn eigen bakkerij. Zou hij verwacht hebben dat in 2020 zijn ambitieuze plan uitgegroeid zou zijn tot een begrip in Zuid-Limburg? Met verfijnd gebak, patisserie waar je u tegen zegt en zo veel mogelijk ingrediënten uit de streek komen mensen van ver naar Zuid-Limburg voor zijn lekkernijen. In 2010 werd het bedrijf uitgebreid met een chocolaterie waar Peter Lemmens als enige bonbons volgens de welbekende receptuur van Olivier produceert. Een bekende naam in Maastricht als het om bonbons gaat.
Tegenwoordig staat Erik Reintjens aan het stuur van Patiss…
Peter Lemmens begon ruim 40 jaar geleden zijn eigen bakkerij. Zou hij verwacht hebben dat in 2020 zijn ambitieuze plan uitgegroeid zou zijn tot een begrip in Zuid-Limburg? Met verfijnd gebak, patisserie waar je u tegen zegt en zo veel mogelijk ingrediënten uit de streek komen mensen van ver naar Zuid-Limburg voor zijn lekkernijen. In 2010 werd het bedrijf uitgebreid met een chocolaterie waar Peter Lemmens als enige bonbons volgens de welbekende receptuur van Olivier produceert. Een bekende naam in Maastricht als het om bonbons gaat.
Tegenwoordig staat Erik Reintjens aan het stuur van Patisserie Peter Lemmens. Met trots staat hij dag in dag uit zijn mannetje in de bakkerij. Samen met de dochter van Peter Lemmens, Vivianne Lemmens, wordt dit bedrijf dag in dag uit met veel liefde en passie uitgebaat. Met twee filialen in Maastricht, één in Gronsveld en in Margraten is Peter Lemmens een van de mooiste lokale makers van Zuid-Limburg.
Locaties
St. Pieter, Maastricht (+lunchroom)
Glacisweg 30H
043 326 1712
Scharn, Maastricht
Scharnerweg 64
043 363 4387
Gronsveld
Rijksweg 50
043 408 1295
Margraten (+lunchroom)
Amerikaplein 8
043 763 2825