Stond de Franse chef-kok Louis Désiré Derlon (1827 – 1902) er ooit bij stil? Wist hij dat zijn gevoel voor culinaire klasse en stijl zou uitgroeien tot een luxe hotel en restaurant, een begrip in Maastricht en verre omstreken?
Sinds 1870 liggen de wortels van Derlon aan het Onze Lieve Vrouweplein. Om de hoek ligt het stijlvolle Stokstraatkwartier met Frans aandoende steegjes en exclusieve boetieks. In het hotel en restaurant geniet je van optimale service & luxe gastvrijheid.
Brasseie Louis serveert klassieke en nieuwe gerechten op een verrassende wijze. Het gebruik van verse streek- en biologische producten is hierbij van groot belang. Je kan tevens bij Brasserie Louis terecht voor een zakelijke lunch en/of diner, of even een verse kop koffie tijdens het winkelen. Wanneer het weer het toelaat, kan je heerlijk genieten op het riante terras op het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein.
Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.
Bekijk alle reviews op tripadvisor